Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2021 14:51:00

Voliči stran „bruselské pětky“ dostanou přesně to, co si zvolili

Voliči stran „bruselské pětky“ dostanou přesně to, co si zvolili

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům voleb do poslanecké sněmovny

 Leckomu z voličů těch dvou koalic, které nyní sestavují vládu, možná až se zpožděním dojde, co si vlastně zvolili. Zvolili si více Bruselu a více Berlína, zvolili si další umírání naší suverenity, zvolili si perspektivu zániku české koruny, zvolili si orwellovské chvilky nenávisti přesně podle toho, jak bruselský Velký bratr zavelí, zvolili si Green Deal a ještě více idiotského boje s klimatem, zvolili si další genderové třeštění, zvolili si další omezování našich občanských svobod včetně svobody slova, zvolili si nevídaný útok na vlastní peněženky.

Všechno tohle dostanou. Ne, že by Babiš a spol. nabízel něco jiného, ale až dozní euforie nad tím, že slovenský oligarcha jde od válu, neměli by voliči stran „bruselské pětky“ ronit slzy, neboť dostanou přesně to, co si sami zvolili. My ostatní to, bohužel, dostaneme s nimi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama