Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2021 19:57:00

Odmítáme hysterii Senátu

Odmítáme hysterii Senátu

Komentář na facebookovém profilu k snaze Senátu o aktivaci článku 66. Ústavy o odvolání hlavy státu

 Odmítáme hysterii Senátu, který zvažuje odvolání prezidenta Zemana. Prezidentovi vyjadřujeme lidskou solidaritu. Hnutí SPD považuje informování o zdravotním stavu prezidenta České republiky Miloše Zemana za nedostatečné.

Vše nasvědčuje tomu, že jeho léčba a hospitalizace si vyžádá i vzhledem k jeho věku delší časové období. Veřejnost by ale měla být o jeho zdravotním stavu pravidelně a pravdivě informována, nejlépe prostřednictvím ošetřujícího lékaře.

Odmítáme hysterii vedení Senátu ohledně aktivace článku 66. Ústavy České republiky, který definuje mechanismy odvolání hlavy státu. Vyjadřujeme lidskou solidaritu prezidentu republiky i jeho rodině a vítáme jeho rozhodnutí o svolání ustavující schůze Sněmovny na 8. listopad 2021.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama