JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2021 21:09:00

Opozice se zase obrátila jako ta pověstná korouhvička

Opozice se zase obrátila jako ta pověstná korouhvička

Komentář na facebookovém profilu k nekonečné kritice ze strany opozice

 Jakoby to bylo včera. Opoziční lídři se v médiích i ve Sněmovně předhánějí v tom, kdo hlasitěji vyčiní vládě za "zoufale malou pomoc ekonomice", "chybějící fiskální impulz" nebo "chabou pomocnou ruku státu". Jestli máte stejně jako já pocit, že dnes je jejich rétorika přesně opačná, nemýlíte se. Prostě zase obrátili jako ta pověstná korouhvička.

Můj postoj ale zůstal a zůstane stejný. A stejně jako jsem si nic nedělala z kritiky, že je vládní pomoc malá, nerozhodí mě ani útoky, že je vláda štědrá příliš. Definitivně nám odpoví až historie. Ale přesvědčení, že v krizích je povinností státu lidem pomáhat, mě nerozmluví nikdo.

Senioři, mladé rodiny, zaměstnanci v ohrožených provozech, živnostníci bez tržeb, naše zdravotnictví nebo samosprávy, ti všichni potřebovali a potřebují aktivní a rozhodný stát teď. A právě takový stát chci i já.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama