Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2021 12:09:00

Člověk se jen velmi těžce může bránit pomluvám a vyloženým lžím

Člověk se jen velmi těžce může bránit pomluvám a vyloženým lžím

Komentář na facebookovém profilu k údajnému návrhu zavedení plateb zdravotního pojištění pro důchodce

 Chtěl bych všechny poprosit, aby si dávali pozor na to, co čtou na internetu a nevěřili hned všemu, co někdo napíše třeba v komentářích. To, že někdo napíše, že někdo jiný něco řekl, tak ještě neznamená, že to opravdu řekl.

Po internetu koluje řada řetězových mailů a falešných zpráv, které mají za cíl někoho poškodit nebo třeba stavět mladé lidi proti starým, vyvolat v někom strach a podobně. Teď se šíří informace, že prý chceme zavést povinnost platit si zdravotní pojištění pro důchodce. Ale je to samozřejmě nesmysl.

Člověk se jen velmi těžce může bránit pomluvám a vyloženým lžím, jako v tomto případě. Nic takového jsem nikdy a nikde neřekl, nic z toho si nemyslím, nic z toho jsem nikdy nenavrhl a ani nenavrhnu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama