Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2021 9:45:00

Není obvyklé, že by se podařilo vše vyjednat tak rychle

Není obvyklé, že by se podařilo vše vyjednat tak rychle

Komentář na facebookovém profilu k jednání koalic SPOLU a PirSTAN

 Byl to hodně náročný den. #SPOLU s koalicí PirStan jsme jednali od rána až do noci asi 13 hodin. Nakonec se ale povedlo domluvit se na všem podstatném, tedy koaliční smlouvě, vládním programu a také rozdělení jednotlivých resortů.

Není obvyklé, že by se podařilo toto vše vyjednat tak rychle. Stačil nám zhruba měsíc. My si ale uvědomujeme, že nemůžeme otálet. Jako novou vládu nás bude čekat opravdu těžká práce dát naši zemi zase dohromady a i proto byla jednání maximálně konstruktivní a vstřícná.

V následujících dnech bude vyjednaná dohoda předložena orgánům jednotlivých stran ke schválení. Věříme, že v pondělí 8. listopadu budeme moci naši dohodu oficiálně potvrdit i slavnostním podpisem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama