MUDr. Miroslav Havrda

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2021 21:09:00

Stop Covidové totalitě!

Stop Covidové totalitě!

Místopředseda Svobodných MUDr. Miroslav Havrda reaguje na facebookovém profilu na jmenování Romana Chlíbka do čela covid-týmu SPOLU

 Jak je to možné, vždyť přeci očkování je tečka za Covidem?! Očkovaní lidé mají být nejméně rok chráněni a mohou si dělat, cokoliv si zamanou. Jsou přeci bezinfekční! A někdo dokonce dostal i tenisky nebo mobil na nádraží nebo v marketu. Nikoliv tak neočkovaní. Ti, byť již třeba i Covid prodělali a mají skvělou přirozenou imunitu, se již propadli mezi občany druhé kategorie. Jsou napadáni médii, osočování vědeckými fanatickými pseudoodborníky, jsou proti nim vymýšlena stále nová a drastičtější diskriminační opatření. Prakticky bez lékařsky velmi pochybných testů, které si nyní musí sami hradit, nemohou nikam.

Nějak se to již začíná vymykat selskému rozumu. Co takhle trvale označit neočkované náramkem, nebo nesmyvatelnou barvou na vlasy? Ano, zde jde o jasné státní násilí proti určité skupině obyvatel. Co na to soudy? Nic. Mlčí.

Místo toho hlavní vakcinolog Chlíbek přitápí pod kotlem a doporučuje očkování malých dětí a těhotných žen. Co vím, tak Evropa má již nakoupeno tolik vakcín, že se na každého dostane mnohokrát. Určitě se dostane i na naše domácí mazlíčky, psy a kočky. Také firma Avenier, kde sedí v dozorčí radě naši „přední odborníci“ na vakcinaci a epidemiologii, nebude jistě protestovat.

Aby bylo jasno. Nejsem proti očkování, nejsem ani proti nedodržování hygienických pravidel a proti používání ochranných prostředků, ale to, co se zde nyní děje, mě jako občana, lékaře a rodiče skutečně děsí. Stop Covidové totalitě!

Celý článek ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama