Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2021 4:31:00

Herecký výkon hodný Oscara, nebo skutečná lítost?

Herecký výkon hodný Oscara, nebo skutečná lítost?

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení majitele Bohemia Energy Jiřího Písaříka v médiích

 Viděli jsme srdcervoucí vystoupení představitelů Bohemia Energy. Pan Písařík neměl daleko k pláči. Nevím, jestli to byl herecký výkon hodný Oscara, nebo skutečná lítost. Každopádně on nemusí se svým miliardovým majetkem stát před rozhodnutím, zda nezaplatit elektřinu, nebo nájem.

Navíc ta špinavá hra, kterou Bohemia Energy hraje, aby unikla žalobá stylem “my Vám dáme ještě jeden měsíc elektřinu za lepší cenu a vy na nás nepodáte žalobu”, se mi hnusí.

Vina však není jen na samotném Písaříkovi, ale v systému. V systému, kdy média pěla ódy (reportáž SeznamZprávy o tom, jak obrovsky talentovaný Písařík je), banky mu vesele půjčovaly (Česká spořitelna dokonce své klienty “prodala” firmě Bohemia Energy, ačkoliv je sama před tím lákala na výhodné ceny), a stát na to koukal a neudělal nic!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama