Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2012 15:22:03

Pověst naší armády nejlépe vylepší okamžitá rezignace ministra Vondry

Pověst naší armády nejlépe vylepší okamžitá rezignace ministra Vondry

Jako špatný vtip působí zpráva médií o tom, že ministr obrany hodlá v době zoufale napjatého rozpočtu ministerstva obrany utratit 2 miliony korun na vylepšení mediálního obrazu české armády a pomocí televizní show zlepšit pověst našich vojáků.

Takový plán na rozhazování zbylých peněz je v době, kdy se česká armáda kvůli chybné škrtací politice Nečasovy vlády potýká s existenčními problémy; v době, kdy ČR není schopna kvůli nedostatku peněz garantovat zahraničním partnerům ani své základní mezinárodní závazky v oblasti obrany, skutečným výsměchem veřejnosti.

Je zároveň zcela nepřijatelné, aby se ministr Vondra pokoušel jakoukoli armádní zakázku prosadit bez řádného výběrového řízení. Podobným Vondrovým pokusům o PROMOPRO 2 je třeba říci hned na začátku jasné NE!
Jsem přesvědčen, že zásadního vylepšení pověsti naší armády by v této chvíli nejvíce prospěla okamžitá rezignace Alexandra Vondry. Státní kasa by navíc ušetřila 2 miliony korun.
Jan Hamáček, stínový ministr obrany za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama