ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.11.2021 21:24:00

Místopředsedkyní Poslanecké sněmovny byla zvolena Věra Kovářová

Místopředsedkyní Poslanecké sněmovny byla zvolena Věra Kovářová

Poslanecká sněmovna má nové vedení.

Nově ustavená Poslanecká sněmovna si dnes na první schůzi zvolila své vedení. Její čelo obsadila podle dohody pětikoalice předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Jednou z místopředsedkyní byla zvolena místopředsedkyně hnutí STAN Věra Kovářová. Jako další pak do funkce poslanci vybrali v prvním kole Janu Mračkovou Vildumetzovou, Jana Skopečka a Jana Bartoška.

“Chtěla bych poděkovat za účast ve volbě všem poslancům. Zároveň si vážím důvěry, kterou jsem od nových kolegů dostala. Svoji funkci budu vykonávat svědomitě a s velkou pokorou. Čerpat chci ze svých dosavadních zkušeností, které jsem od roku 2013 prací ve Sněmovně načerpala. Instituce, jakou je právě Poslanecká sněmovna, si zaslouží získat zpět svoji důvěru ve společnosti. I nadále budu prosazovat zájmy našich občanů a podporovat kvalitní život a rozvoj v obcích a městech, za které jsem celé své období bojovala. Budu konstruktivním členem nově složené komory Parlamentu a věřím, že obrat v naší zemi je na dobré cestě,” okomentovala své zvolení poslankyně a místopředsedkyně hnutí STAN Věra Kovářová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama