Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2021 9:09:00

Testování nemocnici mimořádně zatěžuje

Testování nemocnici mimořádně zatěžuje

Mobilní tým naočkuje o víkendu ve Znojmě neregistrované zájemce.

 Lidé bez předchozí registrace se mohou nechat naočkovat proti koronaviru příští víkend (20. a 21. listopadu 2021) ve Znojmě. Očkovací tým společnosti Podané ruce dorazí do sportovní haly na ulici Dvořáková, kde do srpna letošního roku fungovalo velkokapacitní očkovací místo. Očkování zde bude probíhat od 9 do 18 hodin.

„Počet lidí, kteří kvůli covidu končí v nemocnicích na jižní Moravě stoupá. Jen ve Znojmě během dvou týdnů vzrostl počet covidových pacientů čtyřikrát. Jedinou cestou, jak zabránit zahlcení nemocnic, je očkování. V současné situaci musí samozřejmě běžet i testování. Nemocnici to ale mimořádně zatěžuje především v kapacitě místa. Kraj už proto hledá jiné prostory, aby mohlo probíhat přeočkování třetí dávkou i vakcinace dosud neočkovaných, co nejrychleji. Jsem proto rád za tuto pomoc od speciálního mobilního týmu Podaných rukou,“ uvedl jihomoravský hejtman Jan Grolich.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama