Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2021 11:33:00

Odmítáme další případné vyhlášení nouzového stavu

Odmítáme další případné vyhlášení nouzového stavu

Komentář na facebookovém profilu k vládním opatřením proti šíření koronaviru

 Prosazujeme, aby se Poslanecká sněmovna zabývala vládními covidovými opatřeními, která jsou podle nás nepřijatelná a hrubě porušují práva občanů. V rámci aktuální schůze Poslanecké sněmovny bude hnutí SPD navrhovat mimořádný bod s názvem „Diskuse o nepřijatelných opatřeních souvisejících s covidovou situaci, která jsou neúčinná a hrubě porušují práva občanů“. Říkáme jasné NE povinnému očkování a NE diskriminaci zdravých neočkovaných lidí.

Dále budeme navrhovat (a již jsme začali sbírat potřebné podpisy poslanců) mimořádnou schůzi sněmovny s jediným bodem – „Diskuse o nepřijatelných opatřeních souvisejících s covidovou situaci, která jsou neúčinná a hrubě porušují práva občanů“.

Podle nás jsou řešením stávající covidové situace ochrana rizikových skupin a umožnit testování na zjišťování protilátek proti covid-19. Je zároveň potřeba upravit vládní opatření tak, aby byla možnost prokazování bezinfekčnosti i uznáváním protilátek. Trend je jasný a vše nasvědčuje tomu, že za 14 dnů opatření vláda ještě dále zpřísní.

My v SPD odmítáme diskriminaci neočkovaných! Chceme zrušit pandemický zákon a odmítáme další případné vyhlášení nouzového stavu. Zároveň sbíráme podpisy pod "Petici proti nepřijatelným opatřením s covidovou situaci, která jsou neúčinná a hrubě porušují práva občanů". Připravujeme také podání správní žaloby proti konkrétním vládním opatřením, která popírají základní práva a svobody občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama