JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2012 19:46:49

Občané Břeclavi nepodlehli propagandě extrémistů

Občané Břeclavi nepodlehli propagandě extrémistů

Vyjádření hejtmana Michala Haška k dnešnímu pochodu Břeclaví

Chtěl bych poděkovat občanům Břeclavi, že navzdory rozhořčení, které ve městě panuje, nepodlehli propagandě extrémistů, nenechali se s nimi spojovat a pochod proběhl bez násilí. Je na policii, aby věc prošetřila a nalezla pachatele. Právě policii bych chtěl dnes poděkovat za profesionální zvládnutí situace, které jsem měl možnost celý den sledovat osobně.

Současně ale musím jako hejtman Jihomoravského kraje vyzvat vládu, aby přestala šetřit na bezpečnostních složkách. Za poslední dva roky přišel okres Břeclav kvůli šetření o 60 policistů, samotné město pak o 20. V celém Jihomoravském kraji pak policie v důsledku škrtů přišla o 500 policistů. Klesání stavů policistů se vždy projeví na růstu počtu trestných činů a vláda svými škrty ohrožuje bezpečnost občanů a jak je vidět, i veřejný pořádek. Občané kvůli těmto škrtům ztrácejí důvěru ve spravedlnost a demokratický právní stát.

Nyní bude na pořadu dne práce na dlouhodobém uklidnění poměrů ve městě a řešení problému soužití se sociálně vyloučenými občany, které občany trápí.

Michal Hašek
hejtman Jihomoravského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama