Ing. Adam Scheinherr, MSc., Ph.D.

  • PRAHA SOBĚ
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2021 6:40:00

Dokončujeme práce na signálu v metru

Dokončujeme práce na signálu v metru

Komentář na facebookovém profilu k dokončování prací na signálu v metru.

 DOKONČUJEME PRÁCE NA SIGNÁLU V METRU

Dnes v noci jsme začali natahovat poslední kabely, díky kterým v metru funguje signál. Slíbili jsme, že to do konce roku stihneme. A stihneme. Poslední úsek je mezi stanicemi Rajská zahrada a Černý Most. „Hardware“ máme hotový. Teď bude operátory čekat práce na serverech, programování a ladění posledních detailů. Tak už aby to bylo. Abych byl fér - zbývá ještě stanice Jiřího z Poděbrad.

Ta je ale v rekonstrukci a museli bychom to dělat nadvakrát. Každopádně ve všech ostatních stanicích si do konce roku budeme moct číst noviny na internetu nebo si napsat SMS. Děkuji svému předchůdci Petr Dolínek, že projekt rozjel. Díky taky Dopravní podnik hlavního města Prahy, se kterým jsme společným silami celý projekt o rok uspíšili.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama