Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2021 9:15:00

Dva miliony na nové vybavení i turnaje

Dva miliony na nové vybavení i turnaje

Kraj podpoří aktivity sportovců

Dva nové ping-pongové stoly pro mládežníky z TJ Jiskra Strážnice, příspěvek na Pohár Mistrů, o který se příští rok utká extraligový baseballový tým DRACI Brno nebo lepší tréninkové a rehabilitační podmínky pro talenty z Brněnského centra sportovních nadějí. Nejen tyto projekty dostanou zelenou díky krajské dotaci.

Na provoz sportovních celků schválili dnes (24. listopadu 2021) jihomoravští radní přes dva miliony korun.

„Paleta sportů, které podpoříme, je hodně pestrá. Jsou mezi i nimi judisté, hokejové týmy brněnských univerzit nebo vozíčkáři, kteří hrají stolní tenis. Jsem rád, že u nás máme v tolika oblastech nadějné sportovce, o kterých jde slyšet i na prestižních turnajích. Doufáme, že je dotací povzbudíme k dalším skvělým výkonům,“ prohlásil hejtman Jan Grolich.

Jihomoravští radní dnes schválili i uzavření memoranda o spolupráci s Českou unií sportu. Platit bude tři roky a naváže na předchozí společné memorandum z roku 2017. Cílem je finančně podpořit různé programy pro členy i širokou veřejnost a pořádání sportovních akcí, jako jsou třeba Dny náborů nebo Sportovní den seniorů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama