Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2012 14:44:39

Dostihne spravedlnost miliardáře Bakalu ?

Dostihne spravedlnost miliardáře Bakalu ?

...... a jeho komplice ? O Bakalovi se toho zase až tak moc neví a to co je známo, to není právě profil Mirka Dušína, i když on sám se pomocí jím vlastněných médií a prezentaci sebe sama jako slušného a poctivého snaží.

 Po návratu z emigrace se začal okamžitě objevovat a ukazovat ve společnosti tehdejší politické smetánky, kde navazoval kontakty a známosti potřebné ke stvoření svého budoucího impéria.

Je třeba poznamenat, že Bakala byl a je skutečně velmi schopný a chytrý a jeho záměr se mu povedlo uskutečnit beze zbytku, za pomoci politiků z pravé i levé části politického spektra. Jeho největší majstrštyk- privatizaci OKD - mu pomohli dotáhnout do konce a stát se miliardářem hlavně Vladimír Dlouhý za své éry ministrování, a posléze to zazdil v roce 2004 tehdejší ministr financí Sobotka. Paradoxní a ke zvracení je to, že oba spolupachatelé celého podvodu s privatizací OKD se stále pohybují v nejvyšší společnosti a užívají si blahobytu- exministr Dlouhý dnes figuruje ve vládním "NERVu", a ekonomický diletant Bohuslav-Dluhoslav Sobotka šéfuje parlamentní straně a touží se stát předsedou vlády ČR.

A jak to vlastně celé začalo a proběhlo ?

..... Pro zopakování:

1) Manageři OKD, jmenovitě pánové Koláček, Otava a spol. vyvedli peníze z podniku OKD a koupí za ně jeho část.

2) Ministr Dlouhý do privatizovaného majetku OKD protiprávně přidává i cca 45 000 bytů.

3) Manageři a privatizátoři jsou obviněni a vyšetřováni policií ČR právě kvůli vyvedení peněz podniku.

4) Přes všechny pochyby a vyšetřování managerů schvaluje a povoluje ministr financí Sobotka dokončení privatizace a prodává za směšnou částku zbytek OKD těm samým "managerům" !!!

5) Akcie na majitele, na které okamžitě privatizátoři vlastnictví OKD převedli přes firmu Karbo Invest, se záhadně ztrácejí a vyšetřovatelé nejsou schopni je najít a zabavit ! Pouhý týden po ukončení privatizace tyto akcie na majitele vlastní Bakala ! ..... dnes je evidentní, že manageři Koláček a spol byli pouze Bakalovo "bílí koníčci" ..... ergo bylo to svinstvo od počátku do konce !!!

A zde máme důkaz toho, že celá akce byla do detailu naplánována, nepochybně s vědomím výše zmíněných politiků a ministrů. Pokud by totiž proběhla bez jejich vědomí, bylo by je nutno prohlásit za neschopné a hloupé ňoumy, kteří se nikdy na posty ministra neměli dostat. Nevím co je pro takové politiky horší, jestli zkorumpovanost, nebo status neschopného hlupáka. Dokument, dokazující propojení managerů OKD a finančníka Bakaly, ve kterém přímo Bakala úkoluje vlastníky firmy Karbon Invest kolik mají nabídnout za odkup kmenových akcií OKD:

http://www.bytyokd.cz/images/20040913_ChC_KI_Price_Letter_CZ.PDF

Dokument jasně dokazuje, že dřívější prohlášení Bakaly, že nebyl v privatizaci OKD aktivní až do doby, než odkoupil kmenové akcie OKD od Koláčka a spol, byly lživé, a že Bakala takto lhal cíleně a účelově, neboť si byl dobře vědom toho, že privatizace OKD není čistá. Bakala je typickým představitelem toho, jaké podvody a machinace byly vyvoleným v rámci privatizace umožněny, a že stát a politici zásadním způsobem zklamali v dohledu nad její čistotou.

Výše uvedené skutečnosti mne vedou k názoru, ž je potřeba celou privatizaci OKD anulovat a po zúčastněných personách požadovat náhradu škod.

originál článku na webu zde: http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/dostihne-spravedlnost-na-miliardare-bakalu-/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama