Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2021 9:41:15

Odmítáme nátlak na občany, aby se nechali očkovat!

Odmítáme nátlak na občany, aby se nechali očkovat!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), ve kterém informujeme, že hnutí SPD podá žalobu proti povinnému očkování vybraných skupin, které zavádí vláda vyhláškou. Proti zrušení nouzového stavu, které minulý týden navrhlo hnutí SPD, hlasovali i poslanci koalice SPOLU a Pirátů a STAN. Demoblok se chová stejně jako Babišova vláda. Chaotická vládní opatření v oblasti onemocnění covid-19 pokračují. Odmítáme nátlak na občany, aby se nechali očkovat. Celostátní konference hnutí SPD zvolila předsedou SPD Tomia Okamuru a zvolila i další orgány hnutí. Je nutné otevřít hnutí SPD pro vlastenecky smýšlející občany v regionech a získávat je pro program hnutí SPD. Evropská komise chtěla zakázat používat slovo „Vánoce". V EU vládne parta ideologických šílenců, kteří ničí tisícileté tradice.

1. Hnutí SPD podá žalobu proti povinnému očkování vybraných skupin, které zavádí vláda vyhláškou.

Vyhláška o povinném očkováním osob ve věku 60+ a vybraných profesních skupin, tedy policistů, hasičů, vojáků, mediků a dalších, kterou vydal ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO), má vyjít ve Sbírce zákonů tento týden a vejít v platnost od března 2022. Hnutí SPD odmítá, aby očkování bylo povinné, a to ještě pod hrozbou pokut a sankcí ve výši 10 tisíc korun, pokud někdo z uvedených skupin zaměstnanců očkování odmítne. Pro očkování lidí nad 60 let s touto vyhláškou nesouhlasí ani Česká vakcinologická společnost. Vrcholem absurdity je potom povinné očkování dobrovolných hasičů. Minimálně 20 procent našich občanů se odmítá očkovat proti onemocnění covid-19 stále ještě experimentální vakcínou, která je stále ve stádiu klinických studií, a to je potřeba respektovat. Hnutí SPD požaduje uvedenou vyhlášku zrušit, protože ji považujeme za diskriminační. Jakmile vyjde tato vyhláška ve Sbírce zákonů, připravíme žalobu na její neplatnost.

2. Proti zrušení nouzového stavu, které minulý týden navrhlo hnutí SPD, hlasovali i poslanci koalice SPOLU a Pirátů a STAN. Demoblok se chová stejně jako Babišova vláda.

Proti zrušení nouzového stavu, které minulý týden navrhlo hnutí SPD, hlasovali i poslanci koalice SPOLU (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) a Pirátů a STAN. Přitom před volbami tvrdili, že chaotická vládní opatření a omezování života zruší a nechají lidi normálně žít. Je evidentní, že ani stará, ani nová vláda neumí řídit zemi v době krize jinak než vyhlášením nouzového stavu. To hnutí SPD odmítá! Nouzový stav vyhlásila od 26. listopadu na třicet dnů vláda Andreje Babiše, která je v demisi. Jsme dlouhodobě přesvědčeni, že opatření lze realizovat bez nouzového stavu na základě zákona o ochraně veřejného zdraví a krizového zákona. Vláda v minulosti zneužila nouzový stav pro plošná opatření a lockdowny, které podle našeho názoru nevedou k cíli. Nesouhlasíme také se zákazem vánočních trhů.

3. Chaotická vládní opatření v oblasti onemocnění covid-19 pokračují. Odmítáme nátlak na občany, aby se nechali očkovat.

Chaotická vládní opatření v oblasti onemocnění covid-19 pokračují. Platnost očkovacích certifikátů se od roku 2022 zkrátí na 9 měsíců a lidem bez posilující dávky nebude certifikát platit, prohlásil minulý týden ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO). Po tři čtvrtě roce tak přestane být právní rozdíl mezi neočkovanými a očkovanými dvěma dávkami, protože oba budou úředně neočkovaní. Je to další nátlak na občany, aby se nechali očkovat. To hnutí SPD jednoznačně odmítá. Kdo se chce nechat naočkovat, ať se nechá očkovat, kdo ne, tak ne. Očkování má být svobodná volba.

4. Celostátní konference hnutí SPD zvolila předsedou SPD Tomia Okamuru a zvolila i další orgány hnutí. Je nutné otevřít hnutí SPD pro vlastenecky smýšlející občany v regionech a získávat je pro program hnutí SPD.

Dne 4. prosince proběhla VIII. Celostátní konference hnutí SPD, která z důvodu protiepidemických opatření proběhla formou videokonference. Delegáti zvolili na následující tři roky za předsedu hnutí opět Tomia Okamuru a za členy předsednictva Ing. Radima Fialu, Ing. Radovana Vícha, Radka Rozvorala a MUDr. Ivana Davida, CSc. Předsednictvo následně zvolilo do funkce místopředsedy Ing. Radima Fialu a jako tajemnici Mgr. Marcelu Zýchovou. Konference, jako nejvyšší orgán hnutí, následně uložila svým usnesením předsednictvu hnutí, regionálním, oblastním, místním klubům a všem členům, udělat maximum pro přípravu úspěšného výsledku hnutí v komunálních volbách a ve volbách do Senátu v roce 2022. Je nutné otevřít hnutí SPD pro vlastenecky smýšlející občany v regionech a získávat je pro program hnutí SPD, dále zkvalitňovat členskou základnu a zřizovat oblastní a místní kluby zejména v místech, kde je velká voličská podpora hnutí SPD a kde doposud nejsou zřízeny. Všem členům také konference uložila maximálně propagovat na veřejnosti program hnutí a přispět tím k získání nových příznivců hnutí a podpory programu na veřejnosti.

5. Evropská komise chtěla zakázat používat slovo „Vánoce". V EU vládne parta ideologických šílenců, kteří ničí tisícileté tradice.

Eurokomisařka pro rovnost Malťanka Helena Dalliová minulý týden představila nový interní dokument Evropské komise ohledně „inkluzivní komunikace." Tento materiál určuje, která slova a výrazy se nesmí používat. Je tak například navrženo zakázat používat slova jako „Vánoce, vánoční svátky" a oslovení „Dámy a pánové". Tento dokument má být součástí plánu prosazovaného předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou na zavedení „Unie rovnosti" a má se ještě dopracovat. Jsou v něm uvedeny pokyny Evropské komise pro "inkluzivní" komunikaci, které mají být plněny zaměstnanci Komise v externí a interní komunikaci. Tento návrh považuje SPD za naprosté šílenství. V EU vládne parta ideologických šílenců, kteří příště klidně navrhnou nepoužívat třeba slovo „Velikonoce". Nikým nevolení eurokomisaři zavádějí pravidla, která ruší tisícileté konvence, výrazy a slova, která jsou a byla používána po staletí našimi předky. Jsme přesvědčeni, že tyto a podobné zcestné ideologie (od genderismu a multikulturalismu po nadřazování evropského práva nad státním a upozadění všeho národního), které EU propaguje, znamenají destrukci suverenity a identity národních států a evropské civilizace. Chceme suverenitu ČR bez diktátu EU. Hnutí SPD prosazuje dlouhodobě zákon o referendu, včetně referenda o vystoupení z EU. Většina ve Sněmovně, tedy SPOLU (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) a Piráti a STAN, včetně ANO, nám však tento návrh zákona odmítá zařadit na program jednání Sněmovny.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama