Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.12.2021 10:12:00

Během Vánoc a Silvestra se v kraji nebude testovat ani očkovat

Během Vánoc a Silvestra se v kraji nebude testovat ani očkovat

Upravenou provozní dobu budou mít o nadcházejících vánočních svátcích a na přelomu roku očkovací a testovací centra v Libereckém kraji. O Štědrém večeru, na Boží hod, na svatého Štěpána, o Silvestru a na Nový rok budou mimo provoz.

 Vytížení zdravotníci si tak budou moci odpočinout. „Vánoce a období závěru roku by měly být chvílemi, kdy můžeme aspoň na okamžik zpomalit uspěchaný čas a užít si kouzlo svátečního klidu bez starostí a s těmi, kteří jsou nám nejbližší. Dopřejme to i zdravotníkům. Právě oni si odpočinek zaslouží po těžkém roce víc než kdokoliv jiný,“ uvedl hejtman Martin Půta.

V ostatní dny budou očkovací centra fungovat v obvyklém režimu. Totéž platí o telefonní lince 800 880 066. V provozu bude ve všední dny v čase 8 až 16 hodin, o víkendech od 8–13 hodin. „Obyvatelům kraje tato linka slouží výhradně k registraci k očkování, není určena pro zodpovídání dotazů týkajících se koronaviru. Chtěl bych občanům poděkovat za to, že to budou respektovat,“ dodal Vladimír Richter, radní pro resort zdravotnictví.

Více informací včetně provozní doby jednotlivých krajských očkovacích center naleznete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama