Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.12.2021 13:45:00

Všechno nejlepší k čtyřiaosmdesátinám, jasnosti

Všechno nejlepší k čtyřiaosmdesátinám, jasnosti

Komentář na facebookovém profilu k životnímu jubileu Karla Schwarzenberga.

 Upřímně nevím, kterou historku ze společně strávených chvil, která by nejlépe vystihla osobnost Karla Schwarzenberga, bych dal dnes k dobru. Je jich tolik, že mohu jen doufat, že si na ně vzpomenu, až jednou budu psát paměti.

Ale jedno můžu říct s jistotou. Kdyby se všichni uměli zastávat slabších a potřebných tak, jako on, kdyby se všichni chovali tak nesobecky jako on, kdyby všichni uměli mluvit tak upřímně, jako on, kdyby všichni měli takový přehled a nadhled, jako on a kdyby všichni dokázali zájmy své vlasti povýšit nad zájmy vlastní, tak jako on, žilo by se nám všem mnohem lépe.

Je příznačné, že bývalý předseda Helsinské federace pro lidská práva slaví své narozeniny právě dnes, na Den lidských práv. Děkuji, že jsem mohl po jeho boku strávit čtyři úžasné roky. Všechno nejlepší k čtyřiaosmdesátinám jasnosti!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama