MVDr. Přemysl Rabas

  • Chomutov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2021 18:12:00

Zbytečný opruz homosexuálních párů

Zbytečný opruz homosexuálních párů

Komentář na facebookovém profilu ke včerejšímu jednání Senátu.

 Na středeční schůzi Senátu jsme schválili navýšení ošetřovného, znovuzavedení tzv. izolačky nebo covidové příspěvky dohodářům, podnikatelům a firmám. Bohužel neprošel návrh Václav Láska - Právo s Láskou, aby stejnopohlavní páry, které už v zahraničí vychovávají děti, měly při usazení se v ČR rodičovská práva. Zbytečný opruz zdůvodňovaný argumenty jak z (před)minulého století tak trvá dál.

Podobně zpátečnicky se ČR staví i k otázkám ochrany klimatu. Namísto, abychom se soustředili na masivní podporu obnovitelných zdrojů, brbláme, proč to či ono nejde a pomáháme si nevědeckými argumenty. A mezitím co my nic neděláme, ujíždí nám vlak a ekonomické příležitosti související s rozvojem udržitelné energetiky. Senátní usnesení k omezení emisních povolenek nebo k podpoře jaderné energetiky jsem nepodpořil.  

No nic. Je předvánoční čas, tak jsem kolegyně a kolegy pozval drobným dárkem od Angellus k nám do Krušných hor.

I vám přeji pěkný adventní čas.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama