Mgr. Dagmar Navrátilová

  • LIDEM
  • Opatovice
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2012 15:23:00

Ransdorfovy vzpomínky na minulost

Ransdorfovy vzpomínky na minulost

Miloslav Ransdorf je europoslanec s platem českého prezidenta, který není schopen nedělat dluhy. Miloslav Ransdorf je zastánce jasných a vymahatelných pravidel a za tři roky je stihl již třikrát porušit, když svým autem srazil dvě ženy a jednou nedal

Nyní je to Miloslav Ransdorf, podle kterého se musí vyměnit vláda. Je jeho zájem skutečně nezištný a jde pouze o odpor k ideologicky protivné vládě?

Pokud je tomu tak, jsem jen ráda, když nás kritizují komunisté. Znamená to, že děláme něco dobře. Tato republika vznikla na odporu proti komunismu a vzdalování se od jejich pojetí světa je cílem této vlády a i naší země. Na těchto ideálech naše země vznikla.

Obávám se ale, že panu europoslanci jde také o partikulární zájem. Pan europoslanec své dluhy neřešil, dokud ho rádoby přichýlila vládní koalice ČSSD a de facto komunistů za Jiřího Paroubka. Nyní má platit. Jeho vila, chata, další nemovitosti a majetek jsou v exekuci. Státní aparát mu měří jako každému jinému. Kdyby byl součástí vlády podporované komunisty, tak si dokáži představit, jak by si mnozí z ČSSD nožičky uběhali, aby panu europoslanci pomohli a koupili si tak loajalitu jeho křídla ve straně, které vždy stojí proti dnešnímu předsedovi. Pan europoslanec by měl zpět majetek i společenskou důležitost. Za této vlády to není jako za komunismu, kdy si někteří byli rovni a jiní rovnější. Tato vláda dbá na dodržování zákonů. I proto má problémy. Rozhodně je to ale lepší než vláda, po které volá pan europoslanec Ransdorf.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama