Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2021 13:29:00

Je zapotřebí odmítnout prznění našich krásných pohádek

Je zapotřebí odmítnout prznění našich krásných pohádek

Komentář na facebookovém profilu k norské verzi klasické pohádky o Popelce

 Za pár dní vstoupí do kin nová verze Popelky, natočená v Norsku. V ní se podle autorky políbí úplně všichni krom Popelky a prince, nejvíce diskutované je políbení se dvou princových pobočníků.

Je zapotřebí tuto propagandu vnímat v celé její šíři a odmítnout prznění našich krásných pohádek. Pokud má někdo nutkání propagovat své nové vnímání světa, tak ať si vymyslí něco nového a neschovává se za naše tradiční postavy.

V Senátu jsme nepřijali novelu zákona, která by umožňovala osvojování dětí stejnopohlavními páry. Někteří z vás mi psali, že se jedná o maličkost a měli jsme ji podpořit. Jenže jak vidíte, tak to není jediná maličkost v dnešním světě, která útočí na tradiční rodinu, tak jak ji známe, tedy na svazek ženy a muže.

V řadě dnešních pořadů pro děti běžně vystupují homosexuální páry, ale společnost naopak potřebuje propagovat klasické rodinné hodnoty, protože jen z páru ženy a muže se rodí děti. Rodina musí být základ naší společnosti! Podsouváním jakýchkoliv jiných příkladů působíme dětem chaos a zmatek ve vnímání přirozeného života.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama