Mgr. Ing. Taťána Malá

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2021 10:11:00

Nezvolení pirátští kandidáti hurá na náměstkovská místa

Nezvolení pirátští kandidáti hurá na náměstkovská místa

Komentář na facebookovém profilu k povolebnímu rozdávání míst.

 Tak jsem si myslela, že si komentáře k té naší super změně nechám až po Vánocích…ale fakt nemůžu.

Nezvolení pirátští kandidáti hurá na náměstkovská místa… no, jasan… je třeba jim zalepit pusy, když prohráli volby a mají nabito na své “zatím kolegy”…

Na úřadu vlády je potřeba nové lidi pro nové ministry, kterých má Fialova vláda tolik, že se nevejdou ani do jedné řady v Poslanecké sněmovně.

Noo a aby toho nebylo málo, dověděli jsme se od pana ministra Rakušana, že je potřeba udělat seznamy babišovců a ven s nimi…doufám, že je nebudou mučit nebo upalovat.

Každopádně mám pocit, že doba různých seznamů tu už byla a úplně dobře se tu prý nežilo…

Jooo a ještě by mě zajímalo, jestli to třeba bude platit i pro pana Wagenknechta, protože toho “vyrobil” Andrej Babiš…tak aby ta očista teda byla úplná…

Nenechte si zkazit předvánoční čas a buďte na sebe opatrní, i když podle jednání nové vlády to vypadá, že covid začal poslouchat na slovo.

Vaše Táňa

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama