Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.12.2021 10:31:00

To poslední, co umírá, je naděje

To poslední, co umírá, je naděje

Přání na facebookovém profilu k vánočním svátkům

 Vážení přátelé,

přeji vám radostné prožití vánočních svátku, a pokud možno dobrý rok 2022. Bohužel v loňském a letošním roce mi odešlo na věčnost mnoho mých přátel. Většinou z důvodu té neuchopitelné globální nemoci.

Spousta přátel má na tuto nemoc, její léčbu či předcházení diametrálně rozdílné názory. Do tábora vlastenců zasela velice hluboké příkopy. Rozdílné názory na očkování rozdělují dokonce i nejbližší rodinné příslušníky.

Snažme se v tento vánoční čas porozumět argumentům těch, kteří mají na věc jiný názor.

Další problém je to, co nás čeká. Enormní zvýšení cen energii v důsledku tzv evropského zeleného údělu. Napsal jsem k tomu článek Evropské emisní povolenky - nástroj ďábla. Přečíst si ho můžete ZDE.

I když mnozí z vás nesouhlasí s názorem prezidenta Zemana na povinné očkování, jednu větu v nedělním interview řekl velice správně. Jak minulý, tak současný premiér neměli odvahu vystoupit z evropské úmluvy Zelený úděl, (jejíž součástí jsou emisní povolenky), a která zničí naší ekonomiku a uvrhne naše občany do bídy.

Tolik ty nepříjemné vyhlídky.

Ze srdce bych si přál, abychom mohli zase žít normálně. Ještě jednou vám všem a každému osobně přeji klid a mír v rodině o Vánocích. Posílám Vám k tomu svou vánoční píseň Máme naději, najdete ji ZDE. P.S. Nehlasujte!!! To hlasování už neplatí. Píseň soutěžila loni. Soutěž už je uzavřena.

A nakonec. To poslední, co umírá je naděje.

Petr Hannig

Klid a mír o Vánocích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama