Mgr. Petra Pecková

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • hejtmanka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2021 18:06:00

Dárky nejen pro děti, ale i pro zaměstnance dětských domovů a center

Dárky nejen pro děti, ale i pro zaměstnance dětských domovů a center

Informace na facebookovém profilu k dárcích pro dětské domovy a centra sociální péče

 Na začátku týdne jsme s kolegy rozvezli poslední dárky do dětských domovů a dětských center ve Středočeský kraj - oficiální stránka. Děti si o dárečky psaly nebo si je namalovaly a krajský Ježíšek se snažil přání splnit. Některé děti navštívil Ježíšek dřív, protože když je to možné, jedou na Štědrý den ke svým rodinám.

O děti v dětských domovech a dětských centrech se ale starají skvělí lidé. A dělají to nejenom profesionálně, ale s obrovskou láskou, nasazením a srdcem, které pro “jejich” děti bije nepřetržitě. Za covidu s nimi nepřetržitě žijí v častých izolacích, na úkor svých rodin. Jejich práce je nesmírně náročná, zejména psychicky, musí se vyrovnávat s osudy dětí, o které se starají a mnohdy to není jednoduché.. Zvládají to s úsměvem a nasazením.

Neuvěřitelně si jejich práce vážím.

A tak jsem měla s velkou radost z dárku, který jim věnovala společnost Infinit. A to poukázky na tři hodiny úžasného relaxu do saunového světa hotelu Sen v Senohrabech v hodnotě 430 korun. Infinit Sen - sauny sadová, bylinková, medová, které začínají na nižších stupních, až po sauny finské s úžasnými saunovými ceremoniály s muzikou, krásné venkovní plavací jezírko, odpočívárna s dobrým jídlem a pitím. Saunový svět bojoval i o jednu z architektonických ocenění v soutěži Stavba roku Středočeského kraje, protože je zpracován moc pěkně i architektonicky a designově.

Relax je pro všechny ředitele, vychovatelky, vychovatele, ale i paní kuchařky, paní uklízečky, správce a další personál. Celkem to je téměř 700 poukázek. Moc si dárku vážím a kéž všechny odpočinek nabije alespoň na několik následujících dní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama