Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2021 12:19:00

Hlavně nenaštvat generály

Hlavně nenaštvat generály

Komentář na facebookovém profilu k navyšování rozpočtu Armády ČR

 Bob (Bohuslav Chalupa - pozn. red.) má pravdu, problém je, že ani v době, kdy jsme spolu působili ve Výboru pro obranu, se nám nepodařilo napravit zbrojní akvizice. Sice se nám podařilo odhalit řadu nesrovnalostí a pozastavit nesmyslné a zejména předražené nákupy, ale stále jsme byli v pozici, že co si od MO nevyžádáme za infromace, tak je nedostaneme.

A po pravdě řadě členů výboru to bylo šuma fuk. Hlavně si nenaštvat generály a ministerské úředníky. Je škoda, že ty náměstky, kteří chtěli provětrat nesmyslnost akvizic, bylo třeba poslat mimo ministerstvo.

Proto mám stále problém s navyšováním armádního rozpočtu. Protože čím více peněz, tím více problémových nákupů. Takže nejprve je nutno změnit systém vojenských nákupů, a teprve pak postupně navyšovat rozpočet kapitoly 307.

Více informací najdete v článku Bohuslava Chalupy Nakupujeme pozlacené kulomety -  ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama