Renata Oulehlová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2022 14:26:00

Až přespříliš často nás obklopovala úzkost

Až přespříliš často nás obklopovala úzkost

Novoroční přání starostky města Sokolova Renaty Oulehlové

Vážení občané, obyvatelé města Sokolov, jsme na začátku roku 2022 a stejně jako každý rok vzhlížíme k nadcházejícímu období s nadějí i s určitou obavou. Rok předešlý byl velice náročný, COVID-19 a všechny jeho varianty nám ukázaly svou sílu a náš okres musel být dokonce poprvé v historii uzavřen okolnímu světu. Bohužel, mnoho našich blízkých, přátel, známých a sousedů svůj zápas s tímto virem prohrálo.

Mnoho občanů rovněž řešilo, a někteří dosud řeší, existenční problémy. Děti a jejich učitelé se dlouhé měsíce viděli pouze přes monitory počítačů. Zkrátka a dobře, až přespříliš často nás obklopovala úzkost. Společně jsme ovšem mnohé problémy zvládli a stali se tak nejenom silnějšími, ale také pokornějšími. Srovnali jsme si priority a uvědomili si, že rodina a přátelé jsou v životě to nejdůležitější.

Na prahu nového roku bych Vám proto chtěla popřát hlavně pevné zdraví, mnoho štěstí, lásky a možnost mít vždy někoho, kdo vás vezme za ruku a má vás upřímně rád.

Renata Oulehlová, starostka města

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama