Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2022 22:27:00

Aktuálně se největší hrozbou stávají zelení fanatici

Aktuálně se největší hrozbou stávají zelení fanatici

Komentář na facebookovém profilu k prohlášení rakouské ministryně Ministryně pro ochranu klimatu Leonore Gewesslerové, že Brusel provedl akci ve stylu Nacht-und-Nebel (příkaz Adolfa Hitlera tajně unést a likvidovat oponenty z obsazených území)

 Kdyby tuhle nacistickou symboliku použil někdo z krajní pravice, je z toho skandál. Paní ministryně je však “jen” z krajní levice, tak se to asi přejde mlčením. Pokud se tedy proti tomu neozve náš progresivní ministr zahraničí, nebo Piráti, kteří sdílejí s rakouskými Zelenými stejnou europarlamentní frakci.

Problém ale zdaleka není v tomto hysterickém úletu. Problémem je to, že aktuálně se největší hrozbou pro naše zájmy stávají zelení fanatici ve vládách sousedních zemí (Rakousko, Německo), odhodlaní zastavit českou jadernou energetiku za každou cenu.

Ti zdejší politici, co by nejraději zmačkali a zahodili V4, zatímco nahlas sní o prohlubování spolupráce právě s Rakouskem a Německem, by se proto měli rychle probrat. Tvrdý boj o jádro určí naši bilaterální agendu s těmito dvěma zeměmi na dlouhou dobu dopředu. A nic pozitivního ani přátelského to nebude.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama