ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2022 13:05:00

Hnutí nikdy žádné peníze ze zahraničí nepřijalo

Hnutí nikdy žádné peníze ze zahraničí nepřijalo

Reakce hnutí STAN na svolání mimořádné schůze ze strany hnutí SPD a ANO

Hnutí STAN považuje návrh na svolání mimořádné schůze ze strany SPD a hnutí ANO za zbytečný. Schůze se má podle navrhovatelů věnovat „vysvětlení původu peněz financování hnutí STAN ze zahraničí“.

Hnutí STAN nikdy žádné peníze ze zahraničí nepřijalo. Hnutí STAN přijímá dary pouze od právnických osob se sídlem v ČR a od českých občanů. To si lze snadno ověřit kontrolou transparentního účtu STAN.

„Všechny dary splňují i veškeré další požadavky výše zmíněného zákona a také interní pravidla STAN, která zakazují přijímat dary od firem podnikajících v neetických oborech. Veškeré dary od právnických osob pocházejí od firem, které skutečně podnikají v ČR, zaměstnávají tu lidi a odvádějí daně,“ říká Lucie Krejčová, ředitelka hlavní kanceláře STAN.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama