PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2022 22:06:00

Jak vnímám Pirátskou stranu? Jsme jedineční

Jak vnímám Pirátskou stranu? Jsme jedineční

Komentář na facebookovém profilu k Pirátské straně.

 Jak vnímám Pirátskou stranu?

Piráti jsou pro mě liberální středová strana, která usiluje o moderní vzdělanou společnost a hledá funkční řešení pro jednotlivce i vzájemnou soudržnost celku. A to ne na základě dojmů, ale skrz politickou práci založenou na datech. V tom jsme jedineční.

Jsem ráda, že mohu být součástí pirátského společenství. Jsou to právě Piráti, kteří mi poskytli podporu, když jsem před lety ještě z občanské pozice bojovala proti systémovým nešvarům. Mít se o koho opřít pro mě bylo a stále je velkým motorem.

V sobotu proběhne důležitá volba nového předsednictva naší strany. Sama nekandiduji, v našem vedení bych si ale přála především ty kandidátky a kandidáty, kteří mají zkušenosti z krajů či komunální politiky a kteří současně zastupují liberální středové postoje.

Vše, co budeme jako Piráti realizovat v oblasti bydlení na Ministerstvu pro místní rozvoj, v oblasti transparentnosti a digitalizace, kde jsme prosadili velmi důležité věci do prohlášení celé vlády, nebo v oblasti zahraniční politiky, totiž musí být v souladu mezi našimi ministry a vedením v republikovém předsednictvu.

Politika je týmový sport!

Volme moudře a angažujme se. A buďme rádi z demokratických principů stran. Bez toho by totiž nebyla možná ani demokracie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama