Ing. et Ing. Jiří Korec

  • ANO 2011
  • Zlín
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2022 5:43:00

Kde jsme udělali chybu?

Kde jsme udělali chybu?

Komentář na facebookovém profilu k zastavení řízení žádosti o dotaci na rekonstrukci Zimního stadionu Luďka Čajky ve Zlíně

 Národní sportovní agentura zastavila řízení naší žádosti o dotaci na rekonstrukci Zimního stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.

Rozhodnutí nás velmi nemile překvapilo. Obzvláště za situace, kdy nás celou dobu nikdo z NSA nekontaktoval, a žádný problém, který bychom měli odstranit s námi nekonzultoval.

Přitom u ostatních dotací je takový postup zcela běžný. Jsme přesvědčeni, že jsme žádnou podmínku neporušili. Na pozemky u sportovní haly, které jsou dle NSA problematické, máme stavební povolení a navíc jsme ani žádné dotační finance na úpravu těchto pozemků nepožadovali. Nesouhlasíme se stanoviskem NSA a patrně nám nezbyde než se bránit soudní cestou.

Aktuálně tedy zůstávají varianty zimní stadion opravit nebo udělat 1. etapu celkové rekonstrukce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama