PhDr. Martin Vacek, MBA

Bez politické příslušnosti
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2012 12:40:09

První máje v režii ČSSD a KSČM jsou téměř shodné

První máje v režii ČSSD a KSČM jsou téměř shodné

Předáci burcují proti vládě, sepisují petice, prodávají trička a stejně jako vždy je k mání alkohol, párky a klobásy. Jen jedno je nové. Bohuslav Sobotka vyzývá, aby lidé v krajských volbách dali hlas pouze ČSSD.

Ano, i to se může stát, jen bych rád připomenul, kdo také vládl v minulých letech v této zemi. Kolik let spravovala strana Bohuslava Sobotky tento stát? Kauzy Mostecké uhelné, plzeňské Škodovky, i kauza kolem Gripenů je jen špička ledovce, pod kterou se tato strana může podepsat. Stát ve státě, kraj hejtmana Ratha, jehož kauzy dnes prostřednictvím pořadu Reportéři může shlédnout celý národ, jeden z čelních představitelů ŘSD, pan Hala, který byl významných členem ČSSD v Jihomoravském kraji, na to vše předseda Sobotka zapomněl. Stal se tribunem národa, jehož jménem vyzývá vládu k odchodu. Chce z krajských voleb udělat celonárodní hlasování proti vládě. Opravdu emotivní vystoupení ve Vyškově mu však nedává právo mluvit za všechny lidi této země. Myslím, že každý z nás má svůj vlastní rozum i svou hlavu, tak to bylo, je a bude. Přeji Vám krásný máj.

 Martin Vacek, poslanec Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama