Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2022 21:25:00

Brutální zdražování nebere konce

Brutální zdražování nebere konce

Komentář na facebookovém profilu ke zdražování.

 Brutální zdražování nebere konce. Poděkovat můžeme Evropské unii i probruselské vládě. Meziroční inflace v prosinci stoupla na 6,6 procenta, podle ČNB ale poroste dále až k 10 procentům či více! Odpovědnost nese Evropská unii kvůli svým klima-hysterickým opatřením, emisním povolenkám a Green Dealu. Odpovědnost nesou i Babišova vláda, která podpořila Green Deal, i vláda Petra Fialy, která Green Deal podporuje a považuje ho za příležitost. Jedinou šancí, jak zkrotit inflaci, je odstoupit od Green Dealu a systému emisních povolenek. Také musíme přestat prodávat naši elektřinu do ciziny a na mezinárodní burzy. Nejlepší je opustit EU, jejímž záměrem je pravděpodobně zničit ekonomiky členských států.

Meziroční inflace v prosinci stoupla na 6,6 procenta z listopadových šesti procent, tedy na nejvyšší hodnotu od září 2008. Vývoj podle Českého statistického úřadu nejvíce ovlivnily ceny v dopravě a nájmech, a to se do inflace nepočítá zdražování nemovitostí, které meziročně dosahuje kolem 20 procent! Jinak by byl inflace ještě daleko vyšší!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama