MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2022 11:33:00

P+R parkoviště stavíme rekordním tempem

P+R parkoviště stavíme rekordním tempem

Komentář na facebookovém profilu k problematice parkování v hlavním městě Praze

 Za tři roky jsme otevřeli už přes 1000 nových míst: Černý Most (886), Braník (115), Běchovice (64), znovuzpřístupněný Opatov (208), Hostivař (79). Dohromady je to víc než dvojnásobek toho, co stihli naši předchůdci za deset let.

Loni jsme navíc zahájili stavbu nového parkovacího domu v Nových Butovicích (379) a letos nás čeká Opatov (495). K tomu připočtěme také cca 1700 nových parkovacích míst kolem Prahy, na jejichž vzniku jsme spolupracovali v rámci integrovaných teritoriálních investic.

P.S.: Mimochodem o P+R hodně mluví třeba Alexandra Udženija. Všimněte si ale, že v době, kdy byla se svými kolegy v čele města, se rozvoj P+R prakticky nikam nepohnul.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama