Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2022 13:21:00

Zdá se vám, že je v Praze všechno postavené na hlavu?

Zdá se vám, že je v Praze všechno postavené na hlavu?

Upozornění na facebookovém profilu k spuštění nového webu, zaměřeného na problémy ve vedení města současnou koalicí

 Kroky současného vedení pražského magistrátu nedávají smysl už delší dobu. Život v našem hlavním městě je proto doslova padlý na hlavu. Ukazuje se, že rozdíl mezi tím, co trápí Pražany, a tím, co reálně prosazuje pražská koalice, je obrovský. Důsledkem nezodpovědného vládnutí, opomíjení důležitých investic a nekoncepčního utrácení veřejných peněz je zastavení rozvoje hlavního města.

Právě na to teď chceme upozorňovat Ano, možná je to trochu „padlé na hlavu", ale přesně to vystihuje věci, které vedení Prahy každý den způsobuje nám všem.

Jeden příklad za všechny: Pražané platí stále víc peněz za služby, jejichž kvalita se ale nijak viditelně nezlepšuje. Vždyť to je přeci na hlavu!

Podívejte se na web, který jsme k tomu právě spustili. Najdete ho ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama