prof. PharmDr. Alexandr Hrabálek, CSc.

  • BPP
  • Hradec Králové
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2022 9:15:00

Hradec naváže spolupráci s fotbalovou asociací

Hradec naváže spolupráci s fotbalovou asociací

Město Hradec Králové se chystá v následujících dnech uzavřít memorandum o spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky.

Jeho předmětem je mimo jiné zařazení nového multifunkčního fotbalového stadionu, který po dokončení bude splňovat parametry kategorie UEFA 4, do nabídky stadionů pro domácí utkání českých reprezentačních mužstev. Znění memoranda dnes na svém jednání schválili hradečtí zastupitelé.

„Spolupráce s Fotbalovou asociací České republiky si nesmírně vážíme, jelikož mít vedle sebe takového partnera je vždy přínosné. Věříme, že tuto spolupráci budou kvitovat také fotbaloví fanoušci. V memorandu je deklarováno zařazení nového hradeckého multifunkčního fotbalového stadionu po jeho dokončení do nabídky národních stadionů v kategorii UEFA 4, díky čemuž budeme moci v Hradci Králové vidět reprezentační utkání za účasti známých sportovních hvězd,“ říká primátor města Alexandr Hrabálek. Stadion bude moci být využitý například pro přátelská utkání reprezentačního týmu ČR „A“, přátelská či kvalifikační utkání ČR do 21 let, ČR do 19 let, ČR do 17 let, ČR do 15 let a přátelská či kvalifikační utkání žen ČR „A“, ČR do 19 let a ČR do 17 let. Znění a podpis memoranda dnes na svém zasedání schválili hradečtí zastupitelé.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama