Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2022 12:38:00

Evropská unie požaduje zelenou klimatickou propagandu do škol

Evropská unie požaduje zelenou klimatickou propagandu do škol

Komentář na facebookovém profilu ke krokům Evropské unie.

 Evropská unie požaduje po státech, aby zavedly zelenou klimatickou propagandu do škol. Podle Bruselu by se boj proti změnám klimatu, respektive „zelená transformace“ měla stát ústředním prvkem vzdělávání od nejranějšího věku. Měla by být začleněna do všech politik, programů a procesů vzdělávání a odborné přípravy. Evropská komise 14. ledna předložila návrh doporučení Rady o učení v zájmu environmentální udržitelnosti. Deklarovaným cílem je „podpořit členské státy, školy, vysokoškolské instituce, nevládní organizace a všechny poskytovatele vzdělávání v tom, aby dokázali vybavit studenty znalostmi i dovednostmi se zaměřením na udržitelnost, změnu klimatu a životní prostředí“. „V praxi jde o to, aby se pevnou a stěžejní součástí systémů vzdělávání a odborné přípravy stala doktrína Zeleného údělu,“ upozornil znalec práv Evropské unie Tomáš Břicháček. Musíme odejít z EU, nebo nás Brusel zničí masovou imigrací, sluníčkářskou totalitou a šíleným Zeleným údělem!

Je očividné, že EU podniká hlubokou společenskou transformaci, která totálně změní ekonomiku i společnost ve prospěch totalitní zelené ideologie. Kulturní revoluce a Velký skok spolu kráčí společně.

Klima-hysterická propaganda má dětem vymývat mozky i v českých školách. Výuka o změně klimatu by se nově mohla zařadit do rámcových vzdělávacích programů. Podporuje to ministr školství Petr Gazdík ze STAN. Spíše si myslím, že by bylo dobré děti učit, jak boj EU proti emisím CO2 extrémně zdražuje elektřinu a vlastně všechny produkty.

Komise v úvodu dokumentu konstatuje, že stejně jako všechna odvětví „musejí i vzdělávání a odborná příprava reagovat na mimořádnou klimatickou a celosvětovou krizi – pokud jde o vlastní činnosti a především to, jak připravuje účastníky vzdělávání na budoucnost.“ Účastníci vzdělávání všech věkových kategorií prý musejí „být schopni rozvíjet své znalosti, dovednosti a postoje tak, aby žili udržitelněji, změnili vzorce spotřeby a výroby, přijali zdravější životní styl a přispívali – jak individuálně, tak kolektivně – k transformaci našich společností.“

Začlenění environmentální udržitelnosti (tedy agendy Zeleného údělu) do všech politik, programů a procesů vzdělávání a odborné přípravy má podle Komise zásadní význam pro budování dovedností a kompetencí potřebných pro „zelenou transformaci“.

„Tato nová iniciativa Bruselu je v každém případě dokladem skutečnosti, že Zelený úděl nabývá znaků totalitární ideologie a že unijní orgány v souvislosti se svou klimatickou agendou upadají do chorobné posedlosti dosud nevídaných rozměrů. Každý totalitarismus usiluje o hloubkovou indoktrinaci a začíná už u těch nejmenších. Měli bychom začít brát toto šílenství opravdu vážně a pokusit se ho zastavit, dokud je čas,“ upozorňuje trefně Tomáš Břicháček.

Musíme odejít z EU, nebo nás Brusel zničí masovou imigrací, sluníčkářskou totalitou a šíleným Zeleným údělem!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama