Mgr. Ing. Petr Nedvědický

  • ANO 2011
  • Ústí nad Labem
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2022 6:34:00

Kuchyně v Domově pro seniory Krásné Březno prošla rekonstrukcí

Kuchyně v Domově pro seniory Krásné Březno prošla rekonstrukcí

V nové kuchyni začínají vařit kuchařky klientům a personálu Domova pro seniory v Krásném Březně. Modernizace přišla na více než deset milionů korun.

Byla kompletně vyměněna vzduchotechnika a osvětlení, nové jsou rozvody plynu, vody, elektroinstalace a kanalizace.  Nainstalován byl i změkčovač vody pro vybrané spotřebiče. Byla položena nová dlažba, obklady stěn a vzniklo okno pro příjem špinavého nádobí z důvodu oddělení provozu kuchyně a jídelny.  V kuchyni je nové gastro vybavení (elektrické pánve, kotle, konvektomaty a další zařízení). „Domov pro seniory v Krásném Březně výrazně zvedá standardy svých služeb, krásná nová kuchyň je toho důkazem. Ať se v ní dobře vaří a klienti jsou maximálně spokojeni,“ popřál primátor Petr Nedvědický, který si společně s dalšími členy vedení města zrekonstruované prostory prohlédl.

Vybavení a kapacita kuchyně nyní vyhovuje nejen nárůstu náročnosti přípravy stravy, ale dává také prostor pro nárůst klientů Pečovatelské služby a pro krátkodobé vykrytí vaření v případě výpadku kuchyně v ostatních domovech pro seniory nebo školách. Zároveň bylo vytvořeno odpovídající pracovní prostředí pro zaměstnance v kuchyni.

Celková cena byla 10 118 439 Kč bez DPH.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama