Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2022 14:58:00

Město podporuje profesionální hasiče

Město podporuje profesionální hasiče

Valašskomeziříčská radnice každoročně finančně přispívá na zajištění akceschopnosti místní stanice Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje.

Letos tak hasičům poskytne dotaci 300 tisíc Kč na nákup motorového člunu a průmyslového čističe podlah.

„Hasičský záchranný sbor je pro nás důležitým partnerem v případě zvládání a likvidace požárů, povodní a dalších krizových událostí. Zastupitelé proto pravidelně schvalují dotaci na nákup vybavení nezbytného pro zajištění a zvýšení akceschopnosti místní zásahové jednotky,“ řekl starosta Robert Stržínek. Pro letošek tak hasiči požádali Valašské Meziříčí o pomoc s nákupem motorového člunu a průmyslového čističe podlah v souhrnu za 350 tisíc Kč. „Člun využijí zejména při vyhledávání pohřešovaných osob či řešení průmyslových a jiných havárií na vodní hladině. Průmyslový čistič jednotce výrazně pomůže s údržbou podlah mimo jiné v garážích. Zastupitelé rozhodli, že hasičům poskytneme dotaci 300 tisíc korun s tím, že zbývající náklady uhradí Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje z vlastních zdrojů,“ navázal starosta Stržínek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama