Ing. Josef Bernard

  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2022 22:14:00

Chci pomoci pěstounům, kterým minulá vláda sebrala peníze

Chci pomoci pěstounům, kterým minulá vláda sebrala peníze

Komentář na facebookovém profilu k pěstounství.

 Chci řešit ve Sněmovně v rámci interpelací tíživou situaci pěstounů-prarodičů. Pozměňovací návrh poslance ANO v minulém roce zapříčinil snížení jejich odměny při péči o jedno dítě o 2000 až 5000 Kč v závislosti na uplatněných slevách. Analogicky se snížily odměny rovněž při péči o dvě či více dětí.

Toto opatření bylo obskurně zdůvodňováno vyživovací povinností prarodiče ke vnoučeti. Těmto lidem je nyní těžko, potřebují rychle pomoct, ale já již tři hodiny ve Sněmovně poslouchám obstrukce, které melou vše od válečných štváčů, vrahů z Wall Streetu, po humanitární bombardování. Takže na praktické věci se nedostane. Vy, co jste se na mě obrátili ale neklesejte na mysli. Změnu budeme VŠICHNI z klubu STAN tvrdě prosazovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama