Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2022 10:54:00

O našich věcech se musí rozhodovat doma, ne v Bruselu či v Berlíně

O našich věcech se musí rozhodovat doma, ne v Bruselu či v Berlíně

Komentář na facebookovém profilu k členství v Evropské unii

 Ve svém proslovu na celostátním sněmu jsem vymezila jasný postoj Trikolora k našemu členství v EU.

„Říkám to s veškerou odpovědností, ale v Evropské unii v téhle podobě, v tomto molochu, který deficit demokracie nahrazuje přebytkem byrokracie, nechceme být. Hluboce se mýlí ti, kteří pořád věří v nějakou nápravu či obrodu.

Proto jasně a jednoznačně deklaruji, že Trikolora VŽDY PODPOŘÍ veškeré iniciativy, které povedou k posílení naší NÁRODNÍ SUVERENITY, respektive k rozvolnění našich vztahů s EU včetně referenda o vystoupení.

Prvním krokem musí být NADŘAZENÍ našich zákonů nad unijní legislativu! O našich věcech se musí rozhodovat doma, ne v Bruselu či v Berlíně. Naším cílem je skutečně suverénní Česká republika. Samozřejmostí je rovněž zachování české koruny!

Ale abychom si správně rozuměli…
Už Tomáš Garrigue Masaryk říkal, že vlastenectví je láska k vlastnímu národu, nikoli nenávist k jiným. Proto podporujme SPOLUPRÁCI národních států, nejlépe návrat k Evropským společenstvím a preferujeme rovněž společný postup zemí V4 – tedy České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska.“

České zájmy na prvním místě! Bráníme normální svět.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama