Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2022 7:57:00

Chování našich lidí k občanům Ukrajiny či Ruska žijícím u nás

Chování našich lidí k občanům Ukrajiny či Ruska žijícím u nás

Komentář na facebookovém profilu k chování některých Čechů k Ukrajincům a Rusům, kteří u nás žijí.

 Poslední dny čtu na sociálních sítích příspěvky, ze kterých mám husí kůži a je mi opravdu smutno. Týkají se přístupu a chování našich lidí k občanům Ukrajiny či Ruska žijícím u nás. Tito lidé si v žádném případě nezaslouží jakékoli odsouzení, zákaz vstupu kamkoli či urážky a strach, že jim u nás někdo ublíží! A snažně vás prosím – NETAHEJTE DO TOHO DĚTI! Ty opravdu nemohou vůbec za nic!

Oni, stejně jako my v minulosti, neovlivní chování a rozhodnutí jejich vlád a všechno, co se děje… Jestli jsme stále vzdělaný a kulturní národ, buďme, prosím, s těmito lidmi solidární. Nepřejí si nic jiného než my! Aby tahle šílená válka co nejdříve skončila.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama