Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2022 12:22:44

Dopis premiérovi České republiky

Dopis premiérovi České republiky

Vážený pane premiére, jste premiérem občanů ČR ( nikoliv mým).

      Občanů, kteří jsou  daňovými poplatníky této republiky,  přispívající  tak mimo jiné i na platy vládních činitelů, tedy i Vás.

   Z tohoto důvodu máme  z pozice  občana  tedy i jisté právo na poskytnutí  jistých služeb naší politické reprezentace, týkajících se například informací ohledně  současného Ukrajinsko – ruského konfliktu.

      Situace pro objektivní pohled občana k vytvoření si vlastního názoru na uvedený  konflikt  je o to složitější, že  Vaše vláda zavedla cenzuru  informací k dané  politické  události. Nezáleží na tom  kdo dal impuls, pokyn k provádění cenzury,  kdy k  „zodpovědnosti „  za tento krok se nyní žádné vládní  ministerstvo nehlásí .

Emailových příspěvků  k Ukrajinsko – ruskému konfliktu rapidně  přibývá každým dnem. Mnohdy  je téměř  nemožné, aby prostý občan  mohl rozlišit objektivní informaci od dezinformace, případně přímo lživou informaci.

   Jedním z takových  příkladů  je nyní „kolující“ video, ke kterému přikládám odkaz           https://www.youtube.com/watch?v=5SBo0akeDMY.

    Uvádím, že v případě pokusu o jeho sdílení  na facebooku   se objeví   sdělení  (s vykřičníkem) „Vaši zprávu nelze odeslat, protože obsahuje obsah, který jiní lidé na Facebooku označili jako urážlivý.“

   Žádám Vás tímto pane ministře, o zaslání  informace, zda se v tomto případě jedná o objektivní informaci, která  prezentuje   současné panující  politické poměry  na Ukrajině, nebo  zda se jedná  o dezinformaci.

   V případě ,  že se jedná o dezinformaci,  nebude jistě problém, aby kompetentní  osoba ( z  příslušného ministerstva vlády) zabývající se problematikou  dezinformací  ( z pohledu mnohých občanů  je jich tam více, než je třeba) zároveň  sdělila  na základě jakých faktů  či důvodů  se o dezinformaci jedná !

              S pozdravem a očekáváním odpovědi

                                  Miroslav Kavij

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama