Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2022 20:42:00

Jsme v NATO. Nemusíme se bát. A to je obrovská věc

Jsme v NATO. Nemusíme se bát. A to je obrovská věc

Komentář na facebookovém profilu k výročí našeho vstupu do NATO.

 Dnes slavíme den, kdy jsme udělali nejdůležitější rozhodnutí o bezpečnosti naší země!

12. 3. 1999 jsme vstoupili do NATO. Poslední týdny naprosto jasně ukázaly, jak pošetilé a hloupé jsou hlasy těch, kteří by chtěli z této největší obranné organizace na světě odcházet. Díky tomu, že jsme spojenci se státy jako je Velká Británie, Francie nebo USA, disponujeme nejsilnějšími bezpečnostními garancemi v historii české státnosti. Díky patří Václavu Havlovi i všem, kdo se na vstupu do NATO aktivně podíleli!

Děsivé události na Ukrajině ukazují, že dnes je důležitost této obranné aliance vyšší, než kdykoliv dříve. I díky tomu si dnes můžeme vychutnat nádherný slunečný den beze strachu z toho, že na nás některá z okolních zemí zaútočí. A to je obrovská věc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama