Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2022 4:31:00

Praha sobě a Piráti čtyři roky hledali způsob, jak projekt zrušit

Praha sobě a Piráti čtyři roky hledali způsob, jak projekt zrušit

Komentář k jednání Rady hl.m. Prahy o připravované rekonstrukci Staroměstské tržnice

 Skoro po čtyřech letech projednávali dnes pražští radní vyhlášení nové soutěže na opravu Staroměstské tržnice, která je už kvůli havarijnímu stavu uzavřena. Pan náměstek Vyhnánek na Radě řekl, že si přeje, aby se povedlo vysoutěžit zhotovitele dřív než budova spadne. Rád bych pánům radním připomněl, ze komplexní rekonstrukci připravilo a vysoutěžilo hnutí ANO pod vedením primátorky Adriany Krnáčové už v roce 2018.

Praha sobě a Piráti ztratili čtyři roky hledáním způsobu, jak připravený projekt nezahájit a zrušit. Dodnes neřekli proč. Já bych si přál, abychom se dočkali doby, kdy jedna politická reprezentace bude umět navázat na práci té předchozí a nebude hlavní naplní politiků vše rušit a měnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama