Petr Brábník

Začínající politik s jasným názorem.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2022 14:01:03

Vedou nás politici na jatka?

Vedou nás politici na jatka?

Pokud ještě cenzoři a čeští „válečníci“ dovolí, pragmaticky se jich zeptám na jejich představu budoucnosti v souvislostech dnešního dění.

Slovo mír nebo dohoda, jsou slova, která nejsou ve sdělovacích prostředcích vítána a většina politiků a emocemi vybičovaní občané jen „válčí“. Najednou všichni bojují s Ruskem, s jeho obyvateli, sportovci i ruskými dětmi a každý z těchto „bojovníků“s modrožlutou stužkou na klopě, se cítí být národním hrdinou. Nevím, jestli si tito lidé uvědomují, že hrajeme ruskou ruletu. Rusko tlačíme do kouta, do náruči Číny a každá sankce, kterou vyhlásíme Rusku, je také sankcí nás všech.

A nyní se ptám.

Jaké jsou cíle a jaké možnosti?

Porazit Rusko ve válečném konfliktu, tedy zahájit 3. světovou válku? Opravdu doufáte, že Putin bude velkorysý a obětuje sebe a Rusko, aniž by nepoužil atomové zbraně? Myslíte si, že člověk, kterého tak nenávidíte, chcete ho zabít a tvrdíte o něm, že je blázen, zatlačený do kouta to červené tlačítko nezmáčkne? Uvědomují si naši šílení politici s vyvalenýma očima, jaká bude poslední otázka umírajících lidí zanikající civilizace? Budou se ptát ……proč….? Děláte vše proto, aby tato planeta a její obyvatele nebyla zničena? Je neutrální Ukrajina opravdu požadavek, který nelze splnit a je lepší, aby naše ozářené děti umíraly v nesnesitelných bolestech?

Jaký tedy bude další vývoj?

Ukrajina nemá vojensky proti Rusku bez zapojení NATO (což je možnost uvedená výše) šanci. V čele má prezidenta, který už je ze zoufalství za hranou racionálního uvažování a je ochotný jaderný konflikt vyvolat. Ostatní země Ukrajině oficiálně vojensky určitě nepomohou, ale posílají jí zbraně a podporují válčení i když dobře vědí, že výsledkem bude jen více mrtvých a zmrzačených lidí. Proč to politici dělají? Jaký bude výsledek a jaký je cíl? Nejedná se třeba jen o odvedení pozornosti od neschopnosti vlád EU a USA starat se o vlastní země za cenu ukrajinských životů?

A teď něco o naší zemi.

Náš technicky impotentní vládní učitelský sbor je opět papežštější než Papež, a „hrdinně“ drží hladovku obyvatel ČR, aby tím prý pokořil Putina. Zásobníky plynu nechává prázdné, ačkoliv okolní státy doplňují své zásoby, ceny paliv u nás vzrostli nejvíce. Uhlí netěžíme proto, že bychom zarmoutili Německo a ostatní zelené pomatence… EU v rámci svých sankcí „hrdinně“ přijde o suroviny nezbytné k výrobě. O odbytiště pro naše výrobky nás připravil nejprve náš „Tchajwanec“ a následně naše sankce. Asi každému je jasné, že náš průmysl bez surovin, s vysokými náklady na energie a dopravu spolu s uzavřením trhů končí a vyklízí místo pro nenáviděnou Čínu. Podobně na tom budou i sousední země a pro nás a naše děti to bude znamenat propad pod životní úroveň roku 1989.

Současná vláda zavedla a zpřísňuje cenzuru, aby znemožnila hledání řešení i pravdy. Aby se pomstila za odpor proti covidové šikaně a odstranila své kritiky i opozici. Zavedla nouzový stav, aby se lidé nemohli bouřit. Vyhrožuje vězením za vlastní názory, aby lidé nesměli už ani sami myslet. Snaží se prosadit korespondenční volby, aby bylo možné s hlasováním snáze manipulovat. My neupadneme před rok 1989 jenom ekonomicky, ale politicky se vracíme do roku 1950. K tomu je zapotřebí už jen poslední krok zkázy. A tím je absolutní podvolení se Bruselu a zavedení Eura.

A premiér této země se odjel fotit na Ukrajinu… Prý...

Říkáte si nejspíš, že přeháním, že to nebude tak zlé. Stejně jako si to říkali lidé před příchodem Hitlera nebo komunistů.

Stejně jako by ještě nedávno bylo nepředstavitelné, že ve 21. století nebudeme mít možnost vycházet ven za covidové totality a stejně tak neuvěřitelné, do jaké výše vystoupají během roku ceny energií a na jakou výši se dostanou ceny paliva a plynu. A ještě neuvěřitelnější je, že za vyřčený názor může jít jeho autor do vězení…

Takže kupředu vstříc světlým zítřkům.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama