Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2022 16:57:00

Nábytková banka je skvělá myšlenka

Nábytková banka je skvělá myšlenka

Komentář na facebookovém profilu k fungování nábytkové banky Jihočeského kraje

 Nábytková banka Jihočeského kraje je skvělá myšlenka, která umožňuje potřebným získat vybavení bytu. A to nejen nábytek, ale také povlečení, bytový textil a další výbavu. Loni například zajistila tato organizace - mimo jiného - skoro padesáti dětem postýlku.

Nyní se banka naplno zapojila do pomoci uprchlíkům z Ukrajiny. Skladem nás provedla Dana Kalistová, žena na správném místě. Empatie se snoubí s racionálním uvažováním. Vedle nábytkové banky funguje sociální podnik, kde se nábytek opravuje.

Dana Kalistová říká, že tento projekt má velký potenciál, a já jsem přesvědčena, že rozhodně! Kdo by chtěl pomoci a darovat věci, které tak úplně nepotřebuje, všechny informace nalezne ZDE.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama