Mgr. Jiří Řehák

1. předseda hnutí JsmePRO!
  • BPP
  • Ústecký kraj
  • náměstek hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2022 16:50:00

Ocenění na Holiday World 2022 si odnesl Ústecký kraj

Ocenění na Holiday World 2022 si odnesl Ústecký kraj

Cenu za Nejpůsobivější expozici na veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2022 si odnesl Ústecký kraj

Ústecký kraj se od 18. do 20. března účastnil mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze. Ve své expozici prezentoval turistickou nabídku členěnou podle čtyř oblastních celků, které zastupovaly destinační agentury cestovního ruchu České Švýcarsko, České středohoří, Krušné hory a Dolní Poohří.

Součástí zahajovacího dne byl slavnostní křest Průvodce po Labské stezce 2022, na jehož vydání se Ústecký kraj každoročně podílí s Nadací Partnerství. „Česko-německý Cykloprůvodce Labská stezka poskytuje informace o certifikovaných službách a možnostech ubytování pro cyklisty včetně kontaktních údajů, kapacity ubytování či vzdálenosti od stezky,“ uvedl k žádanému materiálu Jiří Řehák, náměstek hejtmana Ústeckého kraje pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch.

„V brožuře naleznete orientační mapy jednotlivých úseků stezky, které vám poskytnou informace o tom, v jakém místě se právě nacházíte a dále tipy na hlavní atrakce podél Labské stezky, lodní spojení, přívozy, seznam cykloservisů a řadu dalších. Osvědčený formát 21x15 umocňuje praktičnost průvodce, který je pro příznivce cyklistiky po Labské stezce připraven ve všech turistických informačních centrech na Labi a v zařízeních s certifikací Cyklisté vítáni podél Labe,“ dodal Jiří Řehák.

Návštěvníci veletrhu si odnášeli řadu propagačních materiálů o turistických cílech Ústeckého kraje. Velký zájem byl především o mapy, tipy na dovolenou, gastrozážitky a novinky pro letošní rok. Úspěch celé akce podtrhlo ocenění pro Ústecký kraj od pořadatele za Nejpůsobivější expozici do 60 m².

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama