Ing. et Ing. Jiří Korec

  • ANO 2011
  • Zlín
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2022 17:46:00

Ve zlínském hokeji nastanou zásadní změny

Ve zlínském hokeji nastanou zásadní změny

V hokejovém klubu Berani Zlín nastanou po neúspěšné sezoně a sestupu z extraligy změny ve struktuře řízení. Na jednání vlastníků získal podporu návrh města, na jehož základě dojde ke zrušení všech kolektivních orgánů mimo dozorčí radu.

Zlínský hokej se tak vrátí ke klubové struktuře, která vznikne díky personálnímu propojení jednotlivých orgánů ve společnosti Berani Zlín s. r. o. (A tým) a zapsaném spolku HC Berani Zlín (mládež). Budou tak nastaveny jasné pravomoci a zodpovědnosti jednotlivých osob ve vedení.

„Jsem rád, že mnou předloženou změnu struktury podpořila rada města a následně i spoluvlastníci klubu. Zrušeno bude představenstvo spolku a tím i post prezidenta spolku, prokura společnosti, rada jednatelů, prezidium společnosti a tím i reprezentativní post prezidenta, který dle zvyklostí zastával primátor Zlína,“ upřesnil primátor Jiří Korec.

Prvním krokem pro překlopení do nové struktury klubu bude obsazení pozice výkonného ředitele společnosti Berani Zlín s. r. o., který bude zároveň generálním manažerem zapsaného spolku. Ten bude vybrán na základě již dříve deklarovaného veřejného výběrového řízení. Předpokládá se, že tato pozice bude obsazena v řádu týdnů. Obsazením tohoto nejdůležitějšího postu bude následně zrušena rada jednatelů, která bude mít do té doby plné kompetence. Vybraný výkonný ředitel a generální manažer v jedné osobě si následně vybere sportovního manažera, který nastaví dlouhodobou sportovní strategii a vizi a také manažera mládeže. Ten pak zabezpečí přenos vize i herního stylu do mládežnických celků, které jsou a budou velmi důležitou součástí zlínského hokeje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama