Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2022 9:39:10

Prachy Sobě aneb aktivisté proti aktivistům!

Prachy Sobě aneb aktivisté proti aktivistům!

Nebo PRAHA SOBĚ vs. Arnika aneb Jan Čižinský si založil politickou kariéru na boji proti developerům kterým teď potají začal nadbíhat. Na to se už nemohli koukat další aktivisti z Arniky, tak vytáhli do boje proti svému dřívějšímu spojenci. 🙄

Jan Čižinský začal svou kariéru na aktivismu a boji proti developerům ve spolupráci s Arnika. Dnes když Čizinský vládne, bojuje proti Arnice, která dál háji zájmy lidi. Čižinský hájí zájmy developerů, obyčejní lidé už ho přestali zajímat.
Je také dobré připomenout, že nikdy nebyl tak úplně skutečným aktivistou, ale profesionálním karierním politikem. Od roku 2003 člen KDU-ČSL, díky kterému se dostal až do Poslanecké sněmovny a do koalice s hnutí ANO k primátorce Adrianě Krnáčové se kterou řídil Prahu. S hnutím ANO vládl 4 roky, než otočil a založil si hnutí Praha Sobě. Dnes staví politiku na kritice Hnutí ANO (se kterým vládl) a ODS (se kterou by v budoucnu rád vládl). Inkasuje peníze od stíhaných lidí z 90. let z kauzy Mostecká uhelná a zjevně jde na ruku developerům na své rodné Praze 7.V představování Praha Sobě a osoby Jana Čižinského budeme s kolegy postupně pokračovat.My mezitím připravujeme naše vlastní připomínky k výstavbě v Bubnech. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama