Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2022 12:11:00

Zeman vždycky dělá to, co je výhodné pro něj

Zeman vždycky dělá to, co je výhodné pro něj

Komentář na facebookovém profilu k prezidentu Miloši Zemanovi

 Prý jestli věřím tomu, že prezident otočil a z ruského trojského koně se stal kritikem Putina. Ne.

Víte, ono to totiž není o tom, jak já hodnotím Miloše Zemana, ale o tom, co Zeman skutečně dělá. A v tomhle ohledu je naprosto čitelný. Dlouhé roky byl právě on tím důvodem, proč se Česko stalo bezpečným přístavem pro ruské agenty a jejich branou do Evropy. On létal za Putinem a na Hrad jezdil ruský velvyslanec Zmejevský.

To, že teď Zeman odsoudil invazi na Ukrajině proto nedokazuje, že jakkoli „otočil“, ale že vždycky dělá to, co je výhodné pro něj a hlavně pro lidi kolem něj. Aby se tohle moje přesvědčení potvrdilo, nemuseli jsme ani čekat moc dlouho.

Při první možné příležitosti nám prezident zase ukázal, že to je starý „dobrý“ Miloš Zeman. Milost pro Baláka je prostě jenom jeho dalším vztyčeným prostředníkem a důkazem, že pohrdá naprosto vším. Pokud se nám tam prezident snaží něco vzkázat, jediná možná interpretace je tohle:

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama